proza.jpg

Acrogym: 

Acrogym is een combinatie van kracht, lenigheid, concentratie en spanning. Acrogym wordt in tegenstelling tot gewoon gymnastiek beoefend in teams. De teams worden vastgesteld voor een heel seizoen. In dit team is de mogelijkheid om aan wedstrijden mee te doen. Tijdens de trainingen beoefen je dan ook de wedstrijdelementen en de dans die je laat zien op een wedstrijd. Je kan maximaal aan 6 wedstrijden per seizoen meedoen. Lijkt jou acrogym ook leuk? Meld je dan aan voor een gratis training!

Gymgroep:

Vindt jij gymmen ook zo leuk? Wij bieden gymles aan voor jongeren vanaf 4 jaar. Je hoeft geen ervaring te hebben met gymmen want wij leren jou de oefeningen. Wij vinden het belangrijk dat elk kind uitdaging heeft in het sporten en bekijken dan ook het niveau in de les. Hier passen wij de moeilijkheidsgraad op aan. In de gymles voeren wij turnoefeningen aan in combinatie van sport- en spel. Wij vinden plezier en gezelligheid belangrijk in de gymles. Lijkt jou dit nou ook leuk? Meld je dan aan voor een gratis gymles!

 

Selectiegym:

Sinds kort hebben wij een selectie gym. Wij bieden deze les aan voor jongeren vanaf 4 jaar oud. Hier is het van belang dat je op een bepaald niveau zit zodat je mee kan komen met de groep. In deze groep oefenen wij op turntoestellen en zijn wij bezig met salto's, flikflakken. lijkt jou deze les leuk? Meld je dan snel aan bij Chanel.

Subcategorieƫn

Lesrooster maandag

Rooster:

16:30 t/m 17:30 uur:
Gymnastiekles voor kinderen
Trainers: Chanel, Kyra en Esther.

17:30 t/m 19:30 uur:
Acrogym
Trainer: Chanel.

Lesrooster dinsdag

Rooster:

17:30 t/m 19:30 uur:
Acrogym
Trainters: Chanel, Carlijn en Stan.

Sponsoren

Zonwering Put
Beterklus
Rijs Solutions
Replan