Zaterdag 9 januari j.l. waren de eerste plaatsingswedstrijden acrogym.

Deze werden gehouden in Groenlo. Vier teams van Gymnastiek Vereniging Wapenveld deden mee aan deze wedstrijd. Voor de meeste meiden (en ouders) was het al vroeg dag want om 6.00 uur zaten ze al in de auto richting Groenlo. De acromeiden hebben hard hiervoor getraind en op deze dag konden ze laten zien waarvoor ze al die weken op de mat hebben geoefend. En de resultaten mochten er wezen! Het trio Lot, Marit en Julia in de categorie Damesgroep E-junior kwamen met 25,55 punten op het podium. Ze gingen met een gouden plak naar huis! Het trio Quinty, Lotte en Sylke in de categorie Damesgroep E-junior eindigde op plaats 6 met 22,30 punten. Inez, Zoya en Esmee in de categorie Damesgroep D-junior eindigden net naast het podium op plaats 4 met 24,9 punten. En het duo Marit en Indy in de categorie Damespaar D-senior eindigden op plaats 9 met 23,3 punten.

Het was een spannende maar ook zeer geslaagde dag met mooie resultaten. De dames kunnen trots op zichzelf zijn. Op dit moment zijn de andere acromeiden hard aan het oefenen want zij hebben hun eerste wedstrijd op zaterdag 16 januari in Aalten.

Elk team heeft 2 plaatsingswedstrijden, dan word aan de hand van de punten gekeken welke teams er door gaan naar de districtwedstrijden. Bovengenoemde teams hebben hun volgende wedstrijd op zaterdag 30 januari in Lichtenvoorde. En de laatste plaatsingswedstrijd voor de teams die a.s. zaterdag hun eerste wedstrijd hebben is op 6 februari in Lunteren.

 

IMG 20160109 WA0002

Sponsoren